Calificarea in Champions League si apoi EXODUL de la Steaua? Anuntul lui Reghe despre posibilele plecari din 2016

Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2016, 14:22
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2016, 15:28

Rezumatele Europa League sunt astazi LIVE la Sport.ro de la ora 17:00

Reghe vrea sa fie al doilea antrenor din istoria Stelei care reuseste tripla, dupa Galca.

Titlul, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si calificarea in grupele Champions League. Acestea sunt obiectivele lui Reghe in 2016.

Antrenorul Stelei spune ca nu exclude plecari de la Steaua in acest an, dar numai dupa ce echipa isi va indeplini obiectivele:

"Nicusor Stanciu este un jucator de mare valoare, care a muncit foarte mult si a crescut enorm. Si ma bucur foarte mult pentru el ca a inceput sa si marcheze, mai ales in momentele cheie!"

"Normal ca Steaua poate sa tina si dupa Campionatul European un jucator valoros ca Stanciu, insa toti fotbalistii care vor avea oferte bune vor pleca dupa indeplinirea obiectivelor echipei. La 23 de ani pe care ii implineste chiar pe 7 mai, Nicusor Stanciu este, inca, enervant de tanar!"

"Eu raman la Steaua sa-mi indeplinesc obiectivele! Haideti sa castigam acest campionat si apoi sa mergem in Champions League! Le promit fanilor ca impreuna putem reusi! US 27!"

"Am spus mereu ca pe noi ne intereseaza toate trofeele, dar in ordinea urmatoare: castigarea campionatului, apoi cupele - Cupa Ligii si Cupa Romaniei, ale caror semifinale urmeaza sa le jucam in zilele urmatoare."

"Planul este unul foarte simplu: vrem sa castigam totul! si o sa incercam sa reusim, tinand cont ca avem 27 de jucatori in lot! Deci, sunt convins ca avem puterea si valoarea sa reusim sa luam cele trei trofee in acest sezon.", a declarat Reghe intr-un interviu pentru revista LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!