Razvan Burleanu Superliga

Burleanu afla in 10 zile daca mai este presedintele FRF! Ce veste a primit azi de la Tribunal:

25 iulie ar putea fi ultima zi a lui Razvan Burleanu in fruntea fotbalului romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Iulie 2014, 13:49
Data actualizarii: Marti 15 Iulie 2014, 13:53

Instanta a ramas in pronuntare pentru 25 iulie in dosarul deschis de AJF Giurgiu la Judecatoria Sectorului 2, pentru suspendarea efectelor hotararilor AG a FRF din 5 martie, cand Razvan Burleanu a fost ales presedinte, a declarat pentru MEDIAFAX, juristul asociatiei giurgiuvene, Adrian Ratiu.

"Pe 25 iulie vom avea o pronuntare in acest caz, daca se suspenda sau nu se suspenda presedintele FRF. Asta s-a stabilit in termenul de azi, instanta a ramas in pronuntare, mai trebuie sa se depuna niste documente si niste concluzii. Iar solutia va fi data pe 25 iulie", a declarat avocatul Adrian Ratiu.

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), membru afiliat al FRF, a contestat validitatea alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, castigate de Razvan Burleanu, solicitand la Judecatoria Sectorului 2 suspendarea, dar si anularea hotararilor Adunarii Generale din 5 martie.

Motivul contestatiei il reprezinta participarea la alegeri a cluburilor scolare, structuri de drept public care, conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) in vigoare, nu aveau drept de vot.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies