EXCLUSIV Burcă poate prinde un transfer "cu ștaif"! Echipa gata să plătească suma cerută de campioană și un salariu regesc

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 20:05
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 20:03

Andrei Burcă (29 de ani) le poate aduce bani mulți ardelenilor. 

Andrei Burcă (29 de ani) a fost jucător determinant sezonul trecut pentru CFR Cluj. Adus de ardeleni de la FC Botoșani după ce FCSB l-a refuzat - a ajuns Miron, în cele din urmă, tot de la trupa lui Valeriu Iftime -, puternicul stoper s-a adaptat repede la formația lui Ioan Varga.

Și, în pofida fundașilor centrali importanți transferați de gruparea din Gruia, Burcă n-a fost niciodată sărit din schemă. Evoluțiile sigure din campionat și convocările la națională l-au propulsat și în atenția unor formații care stau pe munți de bani. 

Ajuns aproape de 30 de ani, Burcă și-a manifestat dorința de a juca afară, așa cum a întărit și într-un interviu acrordat pentru Pro Arena, imediat după ce a cucerit titlul cu echipa lui Dan Petrescu.

Sport.ro a aflat miercuri că Burcă e dorit de Konyaspor din Turcia, dar există interes și din partea unor formații din Grecia pentru că un fundaș precum Fernando Varela, plecat din România la PAOK, a făcut o promovare excelentă fotbalului românesc.

Din informațiile Sport.ro, Konyaspor e pregătită să ofere 1,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Andrei Burcă. 

Konyaspor, pregătită de Ilhan Palut, a încheiat sezonul pe 3, după Trabzonspor și Fenerbahce. Și din Rusia a existat interes pentru stoperul de 1,88 m. 

FC Rostov (Rusia) a intenționat înaintea începerii războiului declanșat de Putin asupra Ucrainei să-l achiziționeze pe Burcă, însă fotbalistul a preferat să o ajute pe CFR să cucerească un nou titlu. Rostov le-ar fi oferit celor de la Cluj 1 milion de euro, iar jucătorul născut în Bacău ar fi câștigat aproximativ 600.000 de euro pe sezon. 

  • 4 milioane de euro e cota lui Andrei Burcă
  • 12 selecții în naționala României a strâns Andrei Burcă
  • 1,88 m e înălțimea fundașului central
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!