Mihai Stoica FCSB Rapid Superliga

"Budescu să le închidă gura!". Dorința lui Mihai Stoica, anunțată chiar înainte de FCSB - Rapid

FCSB - Rapid, ultimul derby al anului din Liga 1, începe la 20:30 și va putea fi urmărit în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 20:10
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 20:15

Constantin Budescu (32 de ani) este titular la FCSB, după o lungă perioadă în care a rămas pe banca de rezerve sau a fost introdus pe finalul jocurilor, iar Mihai Stoica dezvăluie ce își dorește de la mijlocaș în această seară.

Mihai Stoica: "Sper ca Budi să facă un meci bun și să închidă gura multora"

Florinel Coman (23 de ani) revine și el după accidentare și este pentru prima dată în lotul lui FCSB după aproape patru luni. Toni Petrea ar putea miza pe internaționalul român în ultima jumătate de oră, în funcție de scor, spune managerul general al clubului.

"Important e să vedem cum trașăm disputa din teren. Avem o revanșă de luat. Rapdi ne-a bătutu în turul campionatului fără să ne amenințe poarta. Cred că datele sunt total schimbate, atât pe banca tehnică, cât și în teren. Am încredere că vom juca la nivelul pe care ni-l dorim.

O să vedeți cum va juca Budescu după ce începe meciul. E surpriză pregătită, nepreăgtită. Vedem dacă va da randament. Sper ca Budi să facă un meci bun și să închidă gura multora care au explicat după fiecare meci ce probleme sunt la FCSB. Nu, probleme sunt la alții, nu la noi. Așa cum s-a zis că Cristea nu va mai juca, uite că joacă titular. Unii scriu ziua ce visează ei noaptea. 

Sper ca Florinel să joace 20-30 de minute, să ne ajute și scorul, să nu fie presiune mare. Rapid, chiar dacă are absenți, le lipsesc cei de pe banca de rezervă. Titularii sunt în teren, așa cum a fost și cu CFR Cluj. Opt dintre titularii de azi au fost și la victoria lor cu CFR, iar Bălan e pe bancă, deci nu e o situație dramtică pentru ei", a spus Mihai Stoica, înainta meciului, la Telekom Sport.

Toni Petrea a efectuat patru schimbări în 'primul 11' față de meciul cu Gaz Metan din etapa trecută. Astfel, Vinicius a revenit în centrul apărării, acolo unde va face pereche cu Iulian Cristea. La mijloc, Darius Olaru va juca în locul lui Oaidă. 

Surpriza vine în atac, acolo unde Budescu revine titular după patru meciuri, în ultimele două fiind lăsat pe banca de rezerve. Andrei Cordea intră în locul lui Vali Gheorghe.  

De cealaltă parte, Mihai Iosif a ales să schimbe sistemul pentru meciul cu FCSB, iar față de meciul cu Argeș, din etapa trecută, pentru giuleșteni joacă Rareș Ilie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!