Prima REACTIE a lui Gigi Becali dupa ce la FCSB au fost confirmati PATRU jucatori cu Covid-19: "Cine e sanatos sa joace fotbal!"

Prima REACTIE a lui Gigi Becali dupa ce la FCSB au fost confirmati PATRU jucatori cu Covid-19: "Cine e sanatos sa joace fotbal!"

FCSB ar avea patru oameni testati pozitiv de coronavirus. 

UPDATE 13:50

FCSB a confirmat cazurile de Covid-19 de la club printr-un comunicat postat pe pagina oficiala de Facebook.


UPDATE 12:55 

Gigi Becali a confirmat cazurile de Covid-19 in randul jucatorilor sai. 

"Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucatori. Sunt copiii astia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, si baiatul de 16 ani, Pantea. 

Acum sa se ocupe DSP-ul, ce treaba am eu, sa-i ia si sa-i duca la spital. Vor fi izolati de echipa. Trebuie sa jucam, nu avem ce face. Cine are Covid-19 sa se duca la spital, cine e sanatos sa joace fotbal", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 


Ros-albastrii au reluat antrenamentele, iar conform surselor www.sport.ro, patru persoane din cadrul clubului ar fi fost testate pozitiv, iar secretarul general al LPF, Justin Stefan a confirmat ca ar fi primit si el informatia. 

Conform surselor www.sport.ro, Alexandru Pantea, Toma Niga, Razvan Udrea si Gabriel Simion sunt cei patru jucatori infectati cu noul coronavirus.   

"Da, pot spune si eu ca am primit cateva mesaje de la colegi conform carora ar exista 4 cazuri de coronavirus la FCSB", a spus Justin Stefan la PRO X. 

FCSB a fost printre putinele cluburi din Liga 1 la care nu a existat niciun caz de coronavirus de la restartul campionatului dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT