RAPID VIENA - FCSB, joi, 21:30, PRO TV Scandal urias la Dinamo. Nistor a LUAT FOC si a REFUZAT sa se antreneze!

RAPID VIENA - FCSB, joi, 21:30, PRO TV Scandal urias la Dinamo. Nistor a LUAT FOC si a REFUZAT sa se antreneze!

Dan Nistor s-a suparat pe sefii lui Dinamo si a facut scandal astazi!

De dimineata, capitanul 'cainilor' a refuzat sa se antreneze. Bratu l-a convins sa renunte la idee si i-a promis ca va discuta el cu administratia pentru a-i fi rezolvate problemele. Mijlocasul a avut dupa antrenament o runda de negocieri cu oficialii echipei. Le-a cerut o imbunatatire a contractului. In caz contrar, Nistor a transmis ca e gata sa semneze cu FCSB.

Platit cu 10 000 de euro pe luna in Stefan cel Mare, Nistor ar vrea o prima pentru a semna o prelungire in aceiasi termeni. Daca Negoita nu da drumul la bani, Nistor a propus si varianta de a primi un apartament in complexul patronului.

"Dati-mi bani la semnatura sau macar un apartament la RIN. Altfel, lasati-ma sa plec la Steaua", ar fi spus nistor la dialogul cu sefii, conform Gazetei Sporturilior.

Dupa ce a aflat de conflictul de la Dinamo, Becali a plusat la oferta initiala. E gata sa-i dea acum 20 000 de euro pe luna lui Nistor ca sa vina!

Citeste si:FCSBDan Nistor

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Firmele străine au venit în România să angajeze tineri IT-iști. Cât se câștigă la Londra
BRAT