ASA Targu Mures DNA Superliga

Conturile lui ASA raman blocate de DNA! "Nu ne desfiintam!" Anuntul facut despre supravietuirea in Liga I

ASA Targu Mures a primit o lovitura dura astazi din partea Curtii de Apel, care a decis sa lase in continuare conturile clubului sub sechestru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 12:30
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 13:41

Intr-o comunicat de presa emis pe site-ul clubului, ASA ii asigura pe suporteri ca va face tot ce se poate pentru a achita salariile si a ramane in Liga I.

"In pofida rezultatelor bune obtinute pe teren, in competitia sportiva, clubul ASA Tirgu Mures se vede pus in situatia dificila de a informa opinia publica despre faptul ca recursul inaintat de asociatie pentru deblocarea conturilor a fost respins."

"Conducerea clubului ASA Tirgu Mures nu comenteaza in nici un fel decizia instantei, dar ii asigura deopotriva pe suporteri si sportivi ca va face toate demersurile pentru achitarea salariilor si mentinerea echipei in Liga I."

"Dupa prima Supercupa din istoria fotbalului tirgumuresean si dupa 40 de ani de sperante, ASA Tirgu Mures este aproape de grupele Cupelor Europene."

"ASA Tirgu Mures continua lupta, ASA Tirgu Mures nu se desfiinteaza."

"Invitam suporterii si pe toti cei care cred in echipa noastra, acum mai mult ca niciodata, sa fie alaturi de acest simbol al orasului – ASA Tirgu Mures."

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu totii, impreuna, si peste aceasta incercare grea. Hai ASA! Hai Tirgu Mures", scrie in comunicatul emis de club pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!