Liga 1

"A fost semnat contractul!" Anuntul facut in urma cu putin timp: Dinamo va avea un nou stadion

A fost semnat contractul pentru intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 14:20
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 14:56

Dinamo va avea un nou stadion! Noua arena va avea 18.000 de locuri si chiar propriul muzeu!

Iata comunicatul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice publicat in urma cu putin timp:

"Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) a semnat ieri, 18 iulie 2018, contractul privind intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate la obiectivului de investitii “Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti” din soseaua Stefan cel Mare, Nr. 7 -9, sector 2, Bucuresti.

Potrivit ofertei castigatoare (S.C LUCIAN SIMION ARHITECTURA S.R.L), durata pentru intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate va fi de 75 de zile, iar valoarea contractului pentru prestarea serviciilor de proiectare este de 310.500 lei fara TVA.

Activitatea de elaborare a studiului de prefezabilitate se va face in corelare cu activitatea de elaborare a planului urbanistic zonal. Ordinul de incepere a studiului de fezabilitate va emis dupa aprobarea planului urbanistic zonal.

In functie de indicatorii urbanistici care vor fi aprobati prin PUZ-ul realizat de C.S. DINAMO, noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri si va indeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o  lungime de 105 m si o latime de 68 m, prevazut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare si drenaj, spatii pentru echipe si oficiali (vestiare pentru sportivi si arbitri), spatii pentru mass-media (boxa, sala de conferinte, zona de flash interviu etc.), locuri dedicate persoanelor cu dizabilitati, spatii de cazare pentru sportivi, un muzeu al clubului sportiv, spatii administrative si spatii dedicate publicului (magazine, zona food)"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies