"Bre, vino ma la Steaua, ca de la astia nu ai cum sa iesi afara" DIALOGUL FABULOS purtat de Becali cu Ivan de la Craiova

Oltenii s-au enervat dupa ce Becali a incercat sa-l convinga din nou pe Ivan sa vina la Steaua.

Silvian Cristescu, directorul sportiv al celor de la CSU Craiova, a vorbit la Sport.ro despre episodul ciudat petrecut la finalul meciului celor de la Craiova cu Voluntari. Becali s-a dus la autocarul Craiovei, unde a discutat cu Ivan.

"Nu e normal, toata lumea sa inteleaga, noi nu suntem Gloria Bistrita sa facem circ, nu e genul nostru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Nu vrem sa intram in scandaluri, nu mi se pare normal ce s-a intamplat dupa meciul cu Voluntari."

"Nemultumirea mare este ca nu trebuie sa vina cineva sa discute cu jucatorii nostri. Daca vrea sa poarte discutii cu jucatorii, atunci sa ia legatura cu un oficial al clubului si dac ai se permite, atunci bine. Asa este normal. Nimeni de la Craiova nu s-a dus sa ia un jucator de la Steaua sau de la alta echipa sau macar sa dea un telefon"

"Din auzite, Becali i s-a dresat lui Ivan: 'Bre, vino ma la Steaua, ca de la astia nu ai cum sa iesi afara.' Ce inseamna lucrul asta? Vreau sa se sesizeze comisiile."

"Nu poate sa-si bata nimeni joc asa de Craiova. Asta trebuie sa inteleaga toata lumea"

"Rotaru ne-a penalizat pe toti, ne-a lasat si fara miel de Paste, pentru ca e si vina noastra acum", a declarat acesta la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies