Steaua FRF Mirel Radoi Superliga

Brazilienii lui Becali, INTERZISI in Romania! Mesajul Federatiei ii anuleaza orice speranta lui Radoi: "Legea a intrat in vigoare"

Doi jucatori de pe lista lui Becali, Jairo si Wesley de la Trencin, nu au voie sa joace in Romania. Noul regulament FRF limiteaza drastic optiunile cluburilor din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 20:37
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 20:54

Jairo si Wesley, brazilienii lui Trencin, nu se pot transfera la Steaua pentru ca sunt extracomunitari fara selectii in echipa nationala.

Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu in cadrul FRF, a explicat ca noul regulament, care limiteaza optiunile cluburilor din Liga I, a intrat deja in vigoare.

"Legea e foarte clara. Daca s-a dat o lege, care se aplica din aprilie 2015, e clar ca ea va merge in continuare. Brazlienii sunt extracomunitari si daca nu au convocari la nationala, sau alte pasapoarte decat cele braziliene, nu pot fi transferati."

"Exista circa 80 de tari care au conventii cu Uniunea Europeana. Joia trecuta, Federatia a trimis tuturor cluburilor lista cu aceste tari. Din pacate, Brazilia sau Serbia nu au."

"Cat timp exista aceasta lege, ea nu se schimba.", a spus Andrei Vochin la DigiSport.

De Amorim si Alibec de la Astra, Wesley, Jairo si Bero de la Trencin, plus "alti doi jucatori straini urmariti de Radoi", sunt tintele anuntate de Becali in vederea intaririi echipei pentru playoff-ul Champions League. DETALII AICI

Modifică setările cookies