Bratu: "Daca-l loveam cu pumnul pe Oprea ii spargeam dintii"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Februarie 2008, 08:55
"NE VOM DA SUFLETUL IN LUPTA PENTRU TITLU"

Cel care a adus victoria lui Dinamo cu Ceahlaul cu un  gol si o pasa de gol, Florin Bratu a fost autorul unei faze la care adeversarii au cerut eliminarea lui - l-a lovit pe Oprea fara minge, insa arbitrul nu l-a pedepsit.
A simulat, daca il loveam, cu pumnul ii rupeam dintii -a spus Bratu despre incindentul cu Oprea si si-a cerut scuze pentru iesirea din timpul meciului.

"Nu stiu cum s-ar fi terminat meciul. Dar nu meritam sa fiu eliminat. Practic, doar l-am impins pe Oprea. Si l-am atins cu palma, nu cu pumnul. Pai, daca-l loveam cu pumnul, ii spargeam dintii, buza, obrazul. Or, el nu avea nici un semn pe fata dupa ce s-a ridicat de la pamant. A simulat. Astepta si el, trantit in iarba, o eventuala eliminare a mea" a spus Bratu in Libertatea.

"Imi cer scuze pentru reactia mea. Dar oamenii trebuie sa inteleaga ca pe teren se joaca tare. Sunt nervi si situatii in care iti mai pierzi si cumpatul. Eu m-am enervat cand am vazut intrarea extrem de dura a lui Nohai la Margaritescu. Aia era de rosu. Eu recunosc, meritam cartonas galben, dar atat" a recunoscut Bratu.

"Atat timp cat mai exista sanse matematice, noi ne vom da sufletul in lupta pentru titlu. Speranta moare ultima", anunta Bratu care nu uita de Niculescu: "Claudiu a fost si va ramane un simbol pentru suporterii lui Dinamo. Am fi avut nevoie de el si in teren" e de parere Bratu.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT