Liga 1

Brasovul a vazut ca se poate: "Nu e imposibil sa batem Steaua, avem nevoie de DIVINITATE!" Ce jucator a fugit din lot inaintea meciului

Brasov spera sa se salveze de la retrogradare cu o victorie in fata Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 19:22
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 19:33

Steaua o intalneste pe FC Brasov in etapa care incepe maine. Ros-albastrii au avut mai multe evolutii slabe in acest retur de campionat, pierzand cu Otelul, Pandurii si Rapid si facand egal cu Concordia, toate cele patru echipe fiind implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Antrenorul Brasovului, Adrian Szabo, a declarat ca echipa sa poate castiga cele 3 puncte cu putin noroc si ajutor divin:

„In situatia in care suntem si cand joci cu Steaua nu sunt prea multe de spus. Trebuie sa castigam acest joc. Cu o victorie, avem apoi nevoie oricum sa castigam si ultimele doua partide din campionat. Un egal sau o infrangere sambata ne-ar face sa depindem si de alte rezultate. Nu va fi usor, dar, cu siguranța nu este imposibil sa luam cele trei puncte. Si noi si adversarii luptam pentru obiective, pentru salvarea de la retrogradare, respectiv titlul de campioana. Cred ca pentru a castiga cu Steaua trebuie sa nu primim gol. Avem nevoie in acest meci de divinitate, de inspiratie si de pragmatism. Cel mai greu ma apasa gandul ca aceasta echipa ar putea retrograda. Poate tocmai dorinta de a evita aceasta rusine poate echilibra balanta, prin motivatie, fata de valoarea mai mare a lotului Stelei", a spus Szabo.

Acesta a comentat si situatia lui Gabi Matei, jucatorul Stelei care a fost imprumutat la Brasov si care a plecat de la echipa inainte de meci, fara sa anunte pe nimeni: „Vom evolua fara fundas dreapta de meserie, dar nu stiu daca era mai bine sa avem in teren un jucator care a spus ca isi doreste ca Steaua sa castige meciul si e prima oara cand fac astfel de afirmatii la adresa unui fotbalist”.

Modifică setările cookies