VIDEO EXCLUSIV Bourceanu îl compătimește pe ultimul jucător accidentat de la FCSB: „E trist! Va rămâne în urmă!”

Noua accidentare de la FCSB l-a întristat pe Alexandru Bourceanu (37 ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 10:34
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 10:34

Joi, 18 august, de la 21:30, FCSB va primi vizita lui Viking, în primul meci din playoff-ul UEFA Conference League. Partidă unde Nicolae Dică (42 ani) nu va putea conta pe Adrian Șut (23 ani).

Închizătorul roș-albaștrilor s-a accidentat în returul cu Dunajska Streda, 1-0, de pe Arena Națională. Conform gsp, Șut a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și va lipsi mai bine de două luni. 

Această veste l-a întristat pe Alexandru Bourceanu (37 ani) și susține că accidentarea a picat în cel mai prost moment pentru închizător, chiar când FCSB s-a întărit în zona mediană. Totodată, fostul internațional român mai precizează că Șut va avea probleme să-și recâștige locul în echipa roș-albaștrilor. 

Bourceanu: „Îmi pare rău pentru el!” 

„Probabil că a existat un contact la un moment dat și a alergat șchiop. Faptul că a jucat tot meciul spune ceva despre rezistența lui la durere și la dorința lui de a continua meciul. Probabil că nu e o leziune foarte gravă. Dacă absența e de două luni, e leziune de gradul 1. Nu va fi simplu, dar nici ceva foarte complicat. E trist pentru el pentru că e un moment în care au venit mulți jucători și avea nevoie să joace, să se impună în echipă.

Va rămâne cumva în urmă, modelul de joc se va dezvolta, cei noi se vor integra. Va fi dificil pentru el să revină în echipă. Îmi pare rău pentru el, cred că tuturor ne pare!”, a declarat Alexandru Bourceanu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Adrian Șut a sosit la FCSB în vara lui 2020. Timp în care a aduant 61 de meciuri, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. 

Rezumat FCSB - Dunajska Streda 1-0 

Modifică setările cookies