Bourceanu e la un pas de a parasi Steaua: "Nu putem neglija suma asta" Cat ofera turcii de la Trabzonspor:

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 07:19

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua negociaza intens cu turcii de la Trabzonspor transferul lui Bourcenau. Exista sanse mari ca jucatorul sa plece chiar din aceasta iarna. Bourceanu ramane liber de contract la vara, insa turcii nu sunt dispusi sa astepte.

Presa din Turcia srie ca Trabzonspor oferta 1.6 milioane de euro pentru capitanul Stelei.
Steaua se afla in fata unei decizii care poate cantari enorm pentru retur. Sa-l lase pe Bourceanu sa plece si sa incaseze 1.6 milioane de euro sau sa-l pastreze pentru a pune umarul la castigarea titlului si sa-l piarda gratis?

Bourceanu a jucat in toate cele 17 meciuri din acest sezon, alaturi de Tatarusanu.

“La Steaua se cunoaste cand lipsesc Bourceanu si Pintilii. Ambii sunt foarte importanti pentru echipa si performantele recente s-au legat de prezenta pe teren a celor doi”, a spus Dinu Gheorghe in Gazeta Sporturilor. 

"Exista o oferta concreta din partea lui Trabzon. Nu am vorbit insa cu jucatorul. Conteaza si pozitia agentului. Sincer, nu am crezut ca un club poate achita o suma atat de mare pentru un jucator. Nu m-ar deranja sa ramana pana la finalul contractului la Steaua, dar suma este mult prea mare, nu poate fi neglijata", a declarat managerul huligan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies