Narcis Raducan ASA Targu Mures Liga 1

BOMBA la ASA cu trei etape inainte de final! Schimbarea care agita spiritele la Targu Mures, Narcis si-ar putea da demisia

Daniel Stanciu revine in conducerea clubului ASA Targu Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 07:15
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 07:26

Oficialii clubului ASA Targu Mures nu au mai asteptat finalul de sezon pentru schimbarea managementului. Daniel Stanciu s-a intalnit aseara cu viceprimarul Claudiu Maior si a acceptat functia de consilier sportiv pentru ultimele trei etape.

Mutarea agita apele la ASA intr-un moment in care echipa are nevoie de liniste pentru a obtine punctele care sa aduca titlul la Targu Mures.

Sunt sanse mici ca Narcis Raducan sa continue munca la Targu Mures in paralel cu Daniel Stanciu, insa deocamdata nu exista informatii legate de acest aspect. O reactie din partea lui Narcis este asteptata in aceasta dimineata, la Ora Exacta in Sport (10:45).

Claudiu Maior a declarat in mai multe randuri ca doreste sa il readuca pe Daniel Stanciu la Targu Mures: "Daniel a pornit cu echipa din liga a II-a, am promovat cu el. Mereu mi-am dorit sa-l aduc inapoi, pentru ca a fost omul care s-a luptat pentru Targu Mures", a spus oficialul clubului ASA.

Daniel Stanciu s-a despartit pe cale amiabila de ASA Targu Mures in iarna, cand a acceptat functia de manager general al clubului Dinamo.

Stanciu a plecat din Stefan cel Mare saptamana trecuta, locul sau in administratia clubului Dinamo fiind luat de Dinu Gheorghe.

Modifică setările cookies