Bomba in Giulesti: Rapid il poate pierde pe Herea in instanta din cauza unei datorii!

Autor: Sport.ro
Marti 16 Februarie 2010, 19:34
Bomba in Giulesti: Rapid il poate pierde pe Herea in instanta din cauza unei datorii!

Firma de monitorizare video a jocurilor din Liga I a actionat clubul in instanta, cerand inceperea procedurii de faliment si drepturile federative pentru mijlocasul Ovidiu Herea

Rapid are probleme cu cateva zile inainte de inceperea campionatului. Clubul a fost dat in judecata de o firma de monitorizare video, care cere in instanta drepturile federative ale mijlocasului Ovidiu Herea.
 
"Intre cele doua societati a existat un contract de reprezentare avand ca obiect monitorizarea video a unor partide din sezonul 2008-2009 al Ligii I. Contractul a fost semnat si agreat de cele doua parti, facturile emise de societatea noastra au fost remise debitorului nostru si semnate si acceptate la plata, dar nu am vazut niciun ban. Partile au discutat intre ele, nu s-au inteles pe cale amiabila, motiv pentru care societatea creditoare a apelat la serviciile noastre de avocatura."

"Noi am formulat o cerere catre Tribunalul Bucuresti, sectia falimente. Pe langa aceasta cerere am mai formulat alta in care solicitam instantei sa dispuna infiintarea unui sechestru asupra bunurilor mobile si imobile ale clubului, inclusiv asupra drepturilor contractuale si federative ale jucatorului Nicolae Ovidiu Herea. Datoria este mica, de 30 416 lei , plus cheluieli de judecata, onorariu de avocat. Acum asteptam ca judecatorul sa dispuna inceperea procedurii de faliment. Intr-o anumita situatie s-ar putea cesiona drepturile lui Herea catre alt club si astfel ne-am recupera imediat creanta", a declarat Vlad Nichita, reprezentantul firmei de monitorizare video, pentru Cancan.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT