BOMBA in Cazul VALIZA: Gigi Becali era actionar la Steaua in 2008! Mutarea care o poate ingropa definitiv pe Steaua: cand si-a vandut Becali actiunile!

Joi 06 Iunie 2013, 08:05
BOMBA in Cazul VALIZA: Gigi Becali era actionar la Steaua in 2008! Mutarea care o poate ingropa definitiv pe Steaua: cand si-a vandut Becali actiunile!

Astazi 12:00 - Conferinta de presa Mihai Stoica, LIVE pe Sport.ro

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Desi stelistii sperau sa scape basma curata din punct de vedere sportiv, pentru ca Gigi Becali nu avea nicio functie la club in mai 2008, atunci cand s-a intamplat episodul Valiza, lucrurile au luat o intorsatura interesanta.

Patronul din Ghencea a renuntat total la actiunile sale la Steaua abia in ianuarie 2010, cu doi ani inainte avand in continuare 27% din actiunile clubului in posesia sa, in acte.

Asadar, desi au declarat ca nu risca nimic pentru ca Gigi nu era in acte la Steaua, stelistii se pot trezi cu o sanctiune mare din partea UEFA, actele demonstrand ca Becali inca mai era actionar la club in momentul savarsirii infractiunii de dare de mita.

"Voi argumenta de ce NU se pune problema excluderii Stelei din competitiile continentale, mai precis din Champions League", a anuntat ieri, pe pagina lui de facebook, Mihai Stoica.

Citeste si:
Tudorel Toader anunță declanșarea procedurii de numire a unui nou procuror general
BRAT