"BOMBA ATOMICA" a Stelei a ajuns in cel mai mare ziar de sport din Europa! Prima echipa care vrea sa-l fure din vara

"BOMBA ATOMICA" a Stelei a ajuns in cel mai mare ziar de sport din Europa! Prima echipa care vrea sa-l fure din vara

Golul reusit de Valceanu la doar 16 ani in tricoul Stelei nu a ramas neobservat nici in Europa.

Valceanu a reusit sa ajunga al doilea cel mai tanar marcator din istoria Ligii I, iar reusita sa din lovitura libera in meciul cu Gaz Metan Medias le-a luat ochii observatorilor trimisi de Metalist Harkov la meci, precizeaza DigiSport. Acestia ar fi fost trimisi acolo pentru a-l urmari pe Adi Popa.

Mai mult de atat, Valceanu, prin reusita sa, a ajuns celebru pana si pe site-ul celui mai tare ziar de sport din Europa, Gazzetta dello Sport, care a publicat pe prima pagina a site-ului reusita stelistului din minutul 90 al meciului cu Gaz Metan Medias.

"Cu ochii pe Valceanu", au scris italienii, dupa ce au vazut golul superb din acest weekend care a atras atentia tuturor.

Nu este pentru prima data cand Valceanu devine subiectul unui transfer in Europa. Potrivit lui Duckadam, in aceasta iarna tanarul stelist a fost in tratative pentru a pleca la Barcelona, fiind dorit de Espanyol, echipa lui Gabi Torje.

"Ma bucur pentru asta micu', pentru ca a marcat acest gol. Sa nu uitam de faptul ca Valceanu a fost in planurile Barcelonei." - Duckadam.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies