Boloni, entuziasmat de ultima achizitie a Stelei: "E peste tot ce are Romania!" CV impresionant al omului adus de Radoi

Boloni, entuziasmat de ultima achizitie a Stelei: "E peste tot ce are Romania!" CV impresionant al omului adus de Radoi

Succesul lui Laurentiu Reghecampf la Steaua a fost pus pe seama performantelor remarcabile ale preparatorului fizic, Thomas Neubert

Neubert a adus in Romania metode revolutionare de pregatire, iar succesul obtinut de Steaua in cei doi ani din "era Reghe" a fost pus pe seama conditiei fizice excelente a jucatorilor.

Galca a lucrat cu un preparator fizic spaniol, iar acum Mirel Radoi si-a adus un grec pentru a-i face pe jucatori sa zboare pe teren. .

Nikos Karydas, 49 de ani, este un om cu experienta la cel mai inalt nivel. A fost preparatorul lui Aris, apoi a semnat un contract de patru ani cu lotul olimpic de gimnastica al Greciei (2004-08) si si-a pus amprenta asupra performantelor a doua cluburi importante din Grecia - Olympiakos si PAOK.

Boloni a lucrat cu el la PAOK si spune ca grecul poate fi considerat o garantie pentru succesul viitor al Stelei.

"Daca Steaua l-a luat pe Nikos, atunci chiar a dat lovitura. E mult peste preparatorii pe care ii avem noi in Romania."

"Are un program senzational de lucru. In plus, ajunge primul la stadion, inaintea echipei, stie cu ce se mananca fotbalul. Steaua o sa reziste mult mai mult pe teren la meciurile oficiale, pregatirea cu el e una de exceptie. Chiar daca a schimbat multe echipe din cauza ca e o instabilitate la nivelul fotbalului mondial, Nikos chiar e un profesionist", a spus Boloni in cotidianul Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. E important să avem o economie deschisă
BRAT
Modifică setările cookies