Alcenat sau n-a semnat? Fundasul haitian e cu un picior la Steaua, dar conducatorii Petrolului anunta: "E inca jucatorul nostru"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iunie 2015, 07:03

	Alcenat sau n-a semnat? Fundasul haitian e cu un picior la Steaua, dar conducatorii Petrolului anunta: "E inca jucatorul nostru"

Haitianul Jean-Sony Alcenat a facut ieri vizita medicala pentru Steaua si e cu un picior in Ghencea, dupa ce a batut palma cu patronul Gigi Becali. Mutarea poate fi insa intarziata, dupa ce Petrolul a anuntat: "Alcenat mai are contract cu noi".

Sefii Petrolului nu sunt de acord cu plecarea lui Alcenat la Steaua si spun ca fundasul e inca sub contract cu echipa de pe Ilie Oana, chiar daca acesta va expira in mai putin de o luna de zile. 

"Alcenat mai are contract cu Petrolul inca o luna de zile si nu stim cum a ajuns la vizita medicala a Stelei. Nu avem idee nici pe ce baza el se va duce in cantonamentul Stelei.

El este inca jucatorul nostru, nu are ce sa caute acum la Steaua. Noi stiam ca el este plecat la echipa nationala, dar acum vedem ca se afla in Romania", a spus Mihai Joita, citat de publicatia Fanatik.

De cealalta parte, stelistii se apara si spun ca oricum nu risca nimic in acest caz.

"Nea Vali (n.r Valeriu Argaseala) a vorbit cu Alcenat si i-a zis ca are nevoie de o hartie de la Petrolul pentru a se antrena cu noi. Nimeni nu risca nimic sa-l ia inainte.

Daca va ajunge in cantonamentul Stelei, va trebui sa aiba o hartie de la Petrolul. Nu riscam pentru 3-4 zile. Eu l-am auzit pe Argaseala cand i-a zis asta", a dezvaluit Duckadam la Digisport.

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies