Rapid Bucuresti Bogdan Lobont Superliga Superliga

OFICIAL Bogdan Lobonț a semnat cu Rapid București!

Bogdan Lobonț (45 de ani) a fost ultima dată selecționerul naționalei U20

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 August 2023, 16:14
Data actualizarii: Joi 10 August 2023, 16:13

Fostul internațional român a semnat cu FC Rapid București și va fi noul antrenor de portari ai giuleștenilor, după o pauză în antrenorat de mai bine de un an.

Bogdan Lobonț a semnat cu Rapid București!

De-a lungul careirei sale fotbalistice, Bogdan Lobonț a bifat apariții și în poarta alb-vișiniilor, în perioada 1997 - 2000, înainte să ajungă la Ajax pentru trei milioane de euro.

„Bine v-am regăsit”, a spus Bogdan Lobonț pentru Rapid.

„He's back! După 23 de ani, portarul ce a câștigat titlul de campion cu Rapid, în 1999, s-a întors în Giulești! "Pisica" este noul antrenor de portari al clubului nostru!”, se arată într-un comunicat emis de giuleșteni.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!