"Bine ca nu i-am raspuns la telefon lui Muresan, as fi regretat!" Rusescu, despre primele ganduri avute dupa accidentare

"Bine ca nu i-am raspuns la telefon lui Muresan, as fi regretat!" Rusescu, despre primele ganduri avute dupa accidentare

Rusescu a vorbit despre episodul care il putea lasa cu handicap pe viata.

Rusescu a vorbit despre accidentarea ce il poate tine pe margine luni bune. Acesta a povestit ce s-a intamplat imediat dupa lovitura primita de la Gabi Muresan, ce simtea in drumul spre spital dar si cum a decurs prima parte a recuperarii, imediat dupa operatie.

"La prima vedere nu a parut chiar atat de grava pentru ca abia se invinetise ochiul dar lucrurile cu adevarat grave s-au intamplat inauntru, nu la suprafata pielii. Pe moment nu am realizat, ma gandeam cand e urmatorul meci, cand o sa pot sa joc cat mai repede, nu credeam ca voi ajunge la operatie si una chiar complicata. Pe moment nu vedeam deloc, vedeam dublu si asta m-a speriat putin. Dupa ce m-am urcat in ambulanta lucrurile s-au ameliorat dar nu in totalitate. M-am operat la o saptamana, pana a fost comandata placa de titan care mi-a inlocuit osul rupt. Organismul meu s-a adaptat cu corpul strain, pe care l-a si acceptat. Vederea se imbunatateste dar sunt tesuturi moi si nu stim ce va fi. Au fost cazuri care au dus pana la 8 luni cu recuperarea, au fost cazuri care nu s-au recuperat niciodata. Ma pot trezi maine sa fie totul ok, sa incep antrenamentele, dar sunt si cazuri mai pesimiste.", a spus Rusescu la KanalD.

Rusescu a vorbit si despre cel care l-a accidentat. Atacantul Stelei spune ca nu este suparat pe el insa ar fi corect ca acesta sa fie suspendat dupa acest gest: "Nu imi doresc nimic de la Gabi Muresan, nu am nimic cu el dar astfel de lucruri nu trebuie sa se mai intample iar sanctionarea gestului era ceva normal. Mi-a dat un mesaj dar nu eram in starea psihica sa vorbesc cu el. Puteam sa ii raspund la telefon si sa ii spun lucruri care imi faceau rau in timp.", a spus Rusescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies