Billel Omrani revine în Superliga? Anunț oficial în cazul atacantului 

Billel Omrani Superliga Superliga Billel Omrani
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:50
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:02

În vârstă de 30 de ani, Billel Omrani, atacantul cunoscut pentru parcursul său la CFR Cluj, FCSB și Petrolul Ploiești, a rămas fără echipă, reziliind acordul cu Wisla Cracovia.

În aceste zile, Omrani și-a reziliat contractul cu formația din Polonia, unde a petrecut doar trei luni. A ajuns la Wisla Cracovia în februarie, după ce a încheiat conturile cu Petrolul la mijlocul lunii ianuarie, chiar înainte de reluarea Ligii 1, iar presa poloneză scria încă de câteva săptămâni că internaționalul algerian ar fi aproape de un transfer în Polonia.

Deși inițial au fost vehiculate variantele Rakow și Gornik Zabrze, în cele din urmă a ajuns la divizionara secundă Wisla Cracovia, dar unde a rezistat doar câteva luni și unde a bifat doar două meciuri, echivalentul a 23 de minute, pentru ca acum să fie din nou liber de contract.

  • Dică și Omrani

Billel Omrani a reziliat contractul cu Wisla Cracovia. Revine în Superliga?

De ce nu, atacantul ar putea reveni în România, unde a petrecut șapte ani și jumătate la rând, venind în țara noastră în septembrie 2016, când a fost transferat de CFR Cluj de la Marseille, și plecând în februarie acest an, când a încheiat conturile cu Petrolul și semna cu Wisla Cracovia.

”Billel Omrani, care a petrecut trei luni la Wisla, părăsește clubul din Cracovia. Jucătorul a avut ocazia să joace în două meciuri la Wisla Cracovia”, a transmis clubul din Polonia.

Transferul în Polonia a venit după o perioadă de incertitudine pentru Omrani, care părăsise Petrolul Ploiești încă din luna decembrie a anului trecut.

„O nouă provocare”, a fost mesajul succint transmis de Omrani pe contul său de Instagram, după transferul la Wisla, acolo unde salariul său a scăzut drastic, la doar 2.000 de euro.

Omrani a marcat două goluri în ultimele două sezoane

Omrani, cvintuplu campion al României cu CFR Cluj, crescut de Olympique Marseille, s-a aflat la prima experiență în afara țării noastre după șapte ani și jumătate. Din păcate pentru el, în acest sezon, în nouă meciuri adunate, nu a marcat.

Ultima sa reușită datează din stagiunea 2022-2023, într-un meci FC Hermannstadt – FCSB, în care bucureștenii se impuneau cu 1-0. Partida a avut loc în luna ianuarie 2023. Nici respectiva stagiune nu a fost una solidă pentru vârful algerian, reușind doar două goluri și două pase decisive în 22 de partide. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!