"Bijuterie" la pret de amanet | Steaua va plati doar 200.000 euro in schimbul lui Martinus, care a acceptat salariul propus si lui Alcenat

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iunie 2015, 16:51

	"Bijuterie" la pret de amanet | Steaua va plati doar 200.000 euro in schimbul lui Martinus, care a acceptat salariul propus si lui Alcenat

Steaua a rezolvat doua transferuri in aceeasi zi. Dupa ce l-au prezentat pe Jean-Sony Alcenat, conducatorii din Ghencea au batut palma si pentru mijlocasul Quenten Martinus.

Negocierile dintre Steaua si FC Botosani pareau sa fi picat la un moment dat, dupa ce sefii clubului moldovean s-au declarat jigniti de oferta de doar 100.000 de euro facuta de Gigi Becali pentru Martinus. La doar 24 de ore, lucrurile s-au schimbat insa complet, iar jucatorul cu origini in Curacao va lua drumul capitalei.

Presedintele Botosaniului, Cornel Sfaiter, a dezvaluit ca Martinus va ajunge saptamana viitoare la Sacele, unde stelistii se afla in cantonament, dupa ce Becali a decis sa dubleze oferta initiala. 

Digisport noteaza ca Steaua i-a oferit lui Quenten Martinus un salariu lunar de 10.000 euro, acelasi cu cel pe care il va avea si haitianul Alcenat.

"Ne-am inteles de principiu, urmeaza sa vina si jucatorul in tara, iar de marti punem la punct toate detaliile. Jucatorul este si el de acord. Suma de transfer va fi 200.000 euro plus TVA", a spus Cornel Sfaiter, citat de Digisport.

Quenten Martinus este evaluat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 1 milion de euro

3 goluri in 30 de meciuri a dat acesta pentru Botosani

24 de ani are Martinus, care va semna un contract pe 3 sezoane cu Steaua

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies