Bicfalvi e OUT din echipa Stelei! Revine eroul pe care fanii il vor pe VIATA in echipa! Ce surprize pregateste Stoichita la Galati

Autor: Sport.ro
Joi 12 Aprilie 2012, 16:46

	Bicfalvi e OUT din echipa Stelei! Revine eroul pe care fanii il vor pe VIATA in echipa! Ce surprize pregateste Stoichita la Galati

Steaua joaca inainte de Paste cu Otelul, iar Stoichita e convins ca baietii lui vor avea o sarbatoare cum nu se poate mai buna.

Crede in sansele Stelei de a castiga impotriva Otelului, chiar daca spune ca echipa lui Dorinel se afla intr-o revenire care ar trebui sa-i sperie pe oamenii sai.

"Otelul are echipa buna, i-am vazut si la Mioveni. Sunt bine organizati, bine pregatiti, stau bine in teren. Este un sezon care parea ratat la un moment dat, dar care le da acum sperante mari la Europa League", a comentat Stoichita la Dolce Sport.

Bicfalvi nu va mai fi folosit fundas dreapta la Galati. Eroul Martinovic s-a antrenat normal la ultimele sedinte de pregatire ale Stelei si poate fi folosit din primul minut. In poarta, tot Stanca are cele mai mari sanse sa joace.

"Martinovic s-a antrenat normal si e singurul care a aparut in lot dintre cei care erau accidentati accidentati", a spus Stoichita.

Plângere penală împotriva conducerii CN “Gheorghe Şincai” din Capitală. Ar fi ascuns un caz de COVID-19
BRAT