Berlusconi a fost marcat PE VIATA de Steaua! Dezvaluirile pe care nu le-a mai facut niciodata

Berlusconi a fost marcat PE VIATA de Steaua! Dezvaluirile pe care nu le-a mai facut niciodata

Silvio Berlusconi are amintiri senzationale din anii uriasi ai Milanului. Cea mai tare dintre ele se leaga insa de numele Stelei.

In finala Cupei Campionilor din 1989, Milan a castigat cu 4-0 in fata campioanei Romaniei si a lasat in mintea fanilor imaginea unei echipe galactice.

"Au fost o multime de momente mari. De neuitat e victoria cu Steaua, prima Cupa a Campionilor pe care am castigat-o. Am invins cu 4-0. Imi amintesc spectacolul de neuitat de pe Camp Nou si felul in care fanii nostri au colorat stadionul in rosu si negru. Tot poporul milanez a facut coloana pana la Barcelona. Sunt momente absolut de neuitat", a spus Berlusconi in Gazzetta dello Sport.

Seful de la Milan a vorbit si despre momentele pe care ar fi vrut sa nu le traiasca: "Finala de la Istanbul, cu Liverpool. Si finala din 1993. Veneam dupa un turneu perfect, castigasem 10 meciuri din 10, si acasa, si in deplasare. Apoi am pierdut cu 1-0 in fata lui Marseille".

Berlusconi a dezvaluit ca a pastrat o relatie apropiata cu 3 dintre antrenorii pe care i-a avut la Milan: Sacchi, Ancelotti si Capello.

"Sacchi imi aminteste de primii ani fantastici pe care i-am avut. Sunt legat de o amicitie profunda si de Ancelotti, si de Capello", a spus patronul Milanului in Gazzetta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Legea privind alocațiile copiilor a fost adoptată de deputații din comisia de muncă
BRAT
Modifică setările cookies