Bergodi nu vine la Rapid! "Am fost rugat sa raman pana in iarna!" Rada a vorbit si despre venirea lui Dinu "Vama" in Giulesti

Vezi ce a declarat Marian Rada despre situatia sa la club.

"Sunt probleme, dar avem promisiunea ca se vor rezolva pe parcurs. Eu chiar am vrut sa fac si o schimbare, am vrut sa renunt în aceasta saptamâna. Am zis sa fac acel soc la echipa, sa se întâmple ceva. Dar am fost sfatuit si rugat sa ramân pâna în iarna, atunci când vor avea loc niste modificari, atât în organigrama clubului, cât si în conducerea tehnica", a spus antrenorul.

Rada sustine ca nu a fost deranjat de faptul ca actionarul majoritar Valerii Moraru a negociat cu tehnicianul italian Cristiano Bergodi. "Nu m-a deranjat. E normal ca atunci când lucrurile nu merg sa intervina modificari. Chiar eu am vrut sa fortez aceasta înlocuire. Eu am în contract, daca se renunta la mine sau renunt eu, sa ramân director tehnic. As fi vorbit cu Bergodi si am fi stabilit toate lucrurile pentru a fi bine pentru echipa. Însa deocamdata se pare totul a ramas doar la nivelul intentiilor", a mentionat el.

În ceea ce îl priveste pe Dinu Gheorghe, care nu a confirmat preluarea functiei de presedinte, Rada a precizat ca nu are informatii despre acesta. "Nu cunosc daca domnul Dinu face parte din organigrama clubului. stiu doar ce am citit în presa. Nu m-am întâlnit cu Dinu Gheorghe, nu l-am vazut nici pe la club. Nu stiu care e situatia sau care sunt intentiile", a explicat Rada.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies