Bergodi a reclamat Steaua la FIFA! VEZI cum s-a ajuns aici!

Autor: Sport.ro
Joi 15 Octombrie 2009, 13:44
Bergodi a reclamat Steaua la FIFA! VEZI cum s-a ajuns aici!

Avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohaneanu, a declarat ca a avut o intalnire cu reprezentantii Stelei in care i s-a precizat ca italianului i s-a desfacut contractul unilateral, pentru absenta de la munca, desi memoriul acestuia se afla deja pe rol la FIFA.

Tohaneanu a avut o intalnire, miercuri, cu reprezentantii clubului Steaua, in care a incercat sa gaseasca o solutie pentru a rezolva litigiul dintre antrenorul Cristiano Bergodi si FC Steaua pe cale amiabila, la sugestia tehnicianului italian.

Reprezentantii clubului Steaua i-au transmis avocatului ca i s-a desfacut contractul lui Cristiano Bergodi pe cale unilaterala pentru ca tehnicianul nu s-a prezentat la serviciu.
"Intre Cristiano Bergodi si Steaua exista deja un litigiu la FIFA. Antrenorul mi-a transmis sa am o intalnire cu reprezentantii clubului Steaua prin care sa gasim o solutie amiabila pentru a nu mai exista o judecata la FIFA. Reprezentantii FC Steaua nu au fost de acord si dosarul va merge in continuare la FIFA. Bergodi se astepta ca Steaua sa-i desfaca contractul unilateral, nu a fost nicio surpriza pentru nimeni. Steaua incearca in acest fel sa-si creeze probe la FIFA", a spus Tohaneanu, pentru Mediafax.

Avocatul a precizat ca daca i s-a desfacut contractul lui Bergodi, pentru absenta de la serviciu, in data de 15 octombrie, antrenorul trebuia platit inca din 30 septembrie. "Intalnirea a fost un simulacru de procedura pentru a se justifica neplata contractului. S-au legat de subterfugiul absentei nemotivate de la serviciu. O modalitate cat se poate de romaneasca. Au desfacut contractul cu data de 15 octombrie, dar atunci de ce nu a fost platit Bergodi in 30 septembrie, conform contractului?", s-a intrebat el.
Bergodi asteapta sa fie contactat de FIFA pentru a-si prezenta punctul de vedere privind litigiul cu Steaua.

"Sunt proceduri care vor dura din partea FIFA. Dupa ce va fi analizat cazul, FIFA va face solicitari partilor implicate sa-si spuna punctele de vedere. Probabil o sa dureze luni de zile", a mai spus el.
Bogdan Tohaneanu a predat, miercuri, masina de serviciu pe care a detinut-o Cristiano Bergodi cat a fost antrenor la Steaua.

Reprezentantii FC Steaua nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii stirii.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat, dupa meciul cu Serif Tiraspol, din Liga Europa, ca tehnicianul Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul gruparii steliste. Conflictul dintre Becali si Bergodi a venit dupa ce la pauza meciului finantatorul a incercat sa intre in vestiarul echipei, fiind insa impiedicat de italian care a considerat ca tonul folosit de omul de afaceri nu este unul potrivit pentru moralul jucatorilor.

Gigi Becali a sustinut apoi ca nu l-a demis pe Bergodi, ci l-a trecut la echipa a doua a clubului. De asemenea, Becali sustine ca i-a dat deja 200.000 de euro din contract lui Bergodi. Gigi Becali l-a numit antrenor la prima echipa a Stelei pe tehnicianul Mihai Stoichita, care a semnat un contract cu Steaua pe un an. Bergodi a depus la FIFA un memoriu pentru neplata contractului de catre FC Steaua, dupa a fost demis de club.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies