Becali transfera, stelistii tremura. 4 jucatori care sar din schema dupa transferurile facute azi de Steaua

Becali transfera, stelistii tremura. 4 jucatori care sar din schema dupa transferurile facute azi de Steaua

Champions League: Sporting - Steaua, marti, 15 august, 21:45, in direct la PRO TV!

Steaua i-a transferat astazi pe Romario Benzar si Dragos Nedelcu de la Viitorul. Cei doi vor intra direct in prima echipa la Steaua, Romario fiind si titularul nationalei pe acest post, iar Nedelcu urmand a intra in mijlocul defensivei, nu la mijlocul terenului, acolo unde a jucat la Viitorul.

Primii doi jucatori care ies din schema sunt Larie si Enache, cei care joaca in centrul defensivei si in dreapta apararii, unde vor intra cei doi.

Un alt jucator care va avea de suferit dupa aceste transferuri este Denis Man. Acesta era folosit pana acum datorita regulii U21, insa odata cu cele doua transferuri Steaua va bifa aceasta regula prin Nedelcu, care are 20 de ani.

Man va trece cel mai probabil pe banca, in locul sau fiind folosit Teixeira in meciurile din Europa.

Un alt jucator care poate trece pe banca este Ovidiu Popescu, daca Nedelcu va fi folosit totusi la mijloc, alaturi de Pintilii. Popescu nu a facut deloc un inceput bun de sezon si poate pierde locul in prima echipa.

De asemenea, Pleasca va avea sanse mici sa mai prinda echipa, inaintea sa fiind Benzar si Enache pentru postul de fundas dreapta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies