Becali taie in carne vie! "Golubovic nu e de Steaua. Man nu face fata!" Ultimatum pentru Reghe! Ce trebuie sa schimbe imediat

Becali taie in carne vie! "Golubovic nu e de Steaua. Man nu face fata!" Ultimatum pentru Reghe! Ce trebuie sa schimbe imediat

ASA 1-1 Steaua / Gigi Becali spune ca nu dispera dupa egalul cu ASA, dar ii cere lui Reghecampf sa gaseasca o solutie pentru meciurile cu echipele care se apara. 

Gigi Becali l-a anuntat din nou pe Golubovic ca nu mai are ce sa caute la Steaua din iarna, cand va veni Denis Alibec de la Astra. Patronul Stelei nu il mai vrea nici pe Dennis Man in echipa, insa acesta este folosit din lipsa de solutii pentru jucatorii U21. Postul lui Reghe nu e amenintat, insa antrenorul Stelei va trebui sa gaseasca o solutie pentru echipele care se apara pe doua linii, asa cum a facut ASA contra Stelei. 

"Valoare echipa are, lucru rau este ca se poate intampla ca mai multe echipe sa stea pe doua linii. Avem nevoie de un jucator care sa scoata om din joc si sa dea pasa decisiva. Sau Reghe sa antreneze o formula de joc in care sa poata sa marcheze. Nu exista scuza asta, s-a pus pe doua linii. Cand esti echipa mare faci si cu asta basta. Noi n-am dat la poarta. N-am pasat frontal, ca sa poti sa destabilizezi echipele astea trebuie sa pasezi frontal si sa dai la poarta. Am fost foarte lenti, trebuie sa pasam mai iute, sa pasam repede. Ca si valoare nu imi fac probleme. 

Suntem pe primul loc. Singura echipa cu care ne luptam nu joaca nimic. Eu nu ma enervez, suntem pe primul loc, dar trebuie sa gasim o solutie, ca sa avem 6-7 puncte diferenta in play-off. In caz de un accident sa avem grosime. Nu pare greu, mai avem 5 meciuri pe care le jucam cu Alibec si cu Tanase. Noi nu avem nici dribleur si nici atacant. Golubovic nu e de Steaua, e baiat bun, dar nu face fata la Steaua. Nu avem nici un numar 10. Boldrin a fost ce a fost primele meciuri, acum nu mai e. O fi obosit, talentul il are, se vede, dar nu este ala. Man e un copil, nu mai trebuie bagat, nu face fata. Nu am avut solutii, jucatori accidentati. Tanase si Tudorie accidentati. 

Sa va spun cum e cu Tosca. Am convenit sa joace cu Moke fundas central in meciurile astea mai usoare, ca sa-l faca pe Moke fundas central, ca mijlocasii centrali avem. Revine si Pintilii, care e si mijlocas central, e si decar, e de toate. Am ziis ca facem treaba cu Achim, dar nu am facut nimic. Tot Achim a ramas. Am zis ca facem treaba cu Aganovic, dar tot Aganovic a ramas. Trebuie sa facem selectie pe campul de munca la Steaua", a spus Gigi Becali la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Directorul Pfizer: „Covid-19 va deveni ca gripa. Viața ar putea reveni la normal în toamnă”
BRAT
Modifică setările cookies