Becali: "Sumudica nu o sa antreneze in viata lui Steaua!" Replica antrenorului: "Si daca mananc ceapa cu paine nu merg la FC Star Biscuiti"

Marius Sumudica a intrat intr-un nou schimb de replici cu Gigi Becali, inaintea returului cu Genk de joi, ora 22:00, la ProTV. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2017, 12:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2017, 13:19

"Iti dai seama cand voi fi la Steaua antrenor din vara, ce va fi", spunea ieri Sumudica la ProTV.

Gigi Becali a reactionat prompt si a anuntat ca Sumudica are usa inchisa la Steaua, indiferent cum se va denumi ea.

"Sumudica nu o sa o antreneze niciodata in viata lui pe Steaua! Eu sunt prieten cu el, dar nu va antrena niciodata Steaua. El crede ca poate antrena pe baza prieteniei cu mine.

El zice ca acum e FCSB, nu Steaua. Dar nu e FCSB. El nu antreneaza Steaua din cauza suporterilor, care nu-l vor. Iar suporterii Stelei au ramas langa echipa. A plecat doar Peluza Sud. Cum sa accepte suporterii asta?! Vorbeste aiurea!", a spus Gigi Becali in Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Astrei l-a anuntat pe Becali ca nici nu s-a pus problema sa se pregateasca pentru a antrena marea rivala.


"Si daca mananc paine cu ceapa, nu am nevoie de un euro de la Gigi Becali; eu nu o sa lucrez cu el. Eu mai vorbesc asa cu el, glumesc cu el la telefon si el imi spune ”Da, tata, dar eu fac tot”. Sa faci cu cine vrei tu asta, nu cu mine. Daca dansul considera ca asa se lucreaza la un club, ca e jucaria lui, e treaba lui. Eu nici nu imi doresc sa antrenez Steaua. Nici daca sunt la bordura si nu am sa beau un pahar cu apa.

Legatura mea de prietenie cu Gigi este una umana, profesionala nu poate sa existe niciodata. Sumudica nu o sa fie niciodata pres, nu o sa fac ce imi spune un patron. Steaua este un subiect inchis, fie ca se numeste Steaua, FCSB, FC Star Biscuiti, Faci Ce Spune Becali... sau cum vrea dansul sa o numeasca!

Eu il respect pentru ca baga bani in fotbal, dar pentru mine echipa asta nu exista si nu a existat. Probabil ca inainte nu aveam valoarea sa antrenez echipa asta, dar acum pot, insa nu vreau. Ei au un antrenor pe care-l stimez. Sufletul meu nu poate sa se apropie niciodata de o astfel de echipa”, a declarat Marius sumudica la Digi.

 

ASTRA E ROMANIA! Genk - Astra e joi, de la ora 22:00, in direct la ProTV!

Modifică setările cookies