VIDEO EXCLUSIV Becali și-a ales favoritul: „Toate meciurile cu el pe teren le-am câștigat! 'Cară pianul' și mai apasă și el pe clape acolo”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Gigi Becali a vorbit despre jucătorul de la FCSB de care este mulțumit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 12:43
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 13:47

În ultimele 12 meciuri din Liga 1, FCSB a obținut 11 victorii și un rezultat de egalitate, 0-0 cu Voluntari. Cu toate acestea, roș-albaștrii sunt pe locul doi, la 8 puncte în spatele CFR-ului. 

Chiar dacă l-a readus pe Claudiu Keșeru (35 ani) în linia ofensivă, Gigi Becali este încântat de un alt jucător. Omul de afaceri este impresionat de determinarea lui Andrei Dumiter (22 ani) și admiră modul în care atacantul se luptă pentru fiecare minge. 

  • Gigi Becali

Gigi Becali: „Dumiter e muncitor”

„Nu se știe dacă este un transer ratat. Ăștia care apasă doar pe clapete, dacă nu 'cară puțin pianul', nu au la ce să 'cânte'. Pe când ăsta, care 'cară pianul', apasă și el pe clape și dă o muzică, nu extraordinară, dar apasă și el acolo.

Dumiter e muncitor, luptă mult și în toate meciurile în care a fost pe teren, le-am câștigat. A scos 11 metri, a scos galben, a scos eliminate, a scos mingea de afară, mai era 1 cm și depășea linia. El a scos-o și a scos 11 metri.

El a fost foarte rapid și nu a ieșit mingea datorită faptului că a fost agil”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În 10 prezențe în Liga 1 în acest sezon pentru FCSB, Andrei Dumiter a marcat două goluri, cu CS Mioveni și Universitatea Craiova. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies