Becali REFUZA sa plateasca daune catre CSA: "Ei sa-mi plateasca mie, le-am facut publicitate" Suma URIASA ceruta de Armata

CSA ii cere lui Becali daune de aproape 37 de milioane de euro si aproape 4 milioane de euro pe an ca sa foloseasca marca Steaua! 

Gigi Becali reactioneaza si spune ca nu este interesat sa achite vreun ban catre Armata. CSA a anuntat printr-un comunicat ca Becali trebuie sa plateasca 36,8 milioane de euro pentru ca a folosit marca Steaua din 2004 si sa achite in continuare 3,7 milioane de euro pe an ca sa foloseasca marca.

"Ei au inregistrat marca in 2014, cum sa ceri bani pentru ceva ce ai inregistrat in 2014 si sa ceri bani din urma? Dar chiar daca ar fi avut-o de atunci, ei ar fi trebuit sa imi dea mie bani, pentru ca le-am facut publicitate.

Acum trebuie sa o scoata la vanzare sa vedem cine plateste, pentru ca pretul corect este cat poate cineva sa dea, nu cat ceri tu. Nu mai punem la socoteala ca platesti banii pentru ceva ce nu devine al tau.

Normal ca nu sunt interesat sa platesc. Ca sa pot eu sa platesc banii astia trebuie sa am profit, dar eu sunt pe pierdere. Trebuie sa produc 7-8 milioane de euro ca sa pot sa dau 4 milioane de euro.

Daca vorbesc despre transparenta, sa dea evaluarea. in ce baza au evaluat asa? Asta inseamna transparenta. Ei vorbesc de transparenta, dar nu pun evaluarea, pe ce baza s-a facut. Arata evaluarea!", a declarat Becali la Digi.

"Deci 57 de milioane valoreaza toate medaliile si trofeele CSA de la infiintare si pana in prezent, iar ei in 10 ani vor sa scoata 37 de milioane de la fotbal, pe o marca pe care nu au avut-o", a precizat patronul ros-albastrilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies