Becali nu se mai lupta cu Armata! Steaua va avea nume, sigla si culori noi! Decizia luata de patronul Stelei

Becali nu se mai lupta cu Armata! Steaua va avea nume, sigla si culori noi! Decizia luata de patronul Stelei

Gigi Becali nu se mai lupta cu Armata! Steaua va avea nume, sigla si culori noi! 

Patronul Stelei a pierdut definitiv marca Steaua si a decis sa nu mai caute o cale de atac la decizia Inaltei Curti. Desi Armata il asteapta la negocieri pentru a plati pentru folosirea marcii in continuare, Becali nu plateste si anunta ca va schimba denumirea oficial a clubului, stema si culorile!

"Eu nu mai zic nimic. Este hotararea inaltei Curti? Eu nu mai comentez in niciun fel nici hotararile inaltei Curti si nici hotararile date de judecatori. Sa fie puse in aplicare si cu asta basta", a declarat Becali pentru ziarul Ring.


Steaua isi schimba numele oficial in FC Steaua si va renunta la Bucuresti. Si culorile se vor schimba.

"O sa facem o noua sigla si o noua marca: nu se va mai numi Steaua Bucuresti, ci FC Steaua. Adica Fotbal Club Steaua. Nu mai avem voie sa punem Bucuresti. Eventual, o sa zica sa schimbam culorile. si atunci, o sa alegem un rosu mai usor si bleu".

Steaua a jucat deja aseara la Craiova in galben, iar Becali anunta ca aceasta va fi culoarea de joc de acum incolo. Sigla noua va avea o stea cu opt colturi.

"Eu le-am dat un ordin care sa fie pus in aplicare. Deja azi (n.r. - aseara, in meciul cu Craiova), Steaua va juca in galben. Maine (n.r. - azi) o sa depunem la OSIM noua sigla. Va fi o stea cu opt colturi, va scrie in centru FC Steaua si cu asta... basta. Vom depune doua: una ros-albastra si una cu galben. Sa vedem pe care o aproba. Si daca nu o aproba pe cea cu galben, o sa jucam in continuare cu ce am jucat pana acum. Ca noi avem aprobata la UEFA si culoarea galben".

"Palmaresul Stelei, evident, ramane. Asta inseamna continuitate. Nu poate sa-ti ia cineva ce ai facut tu. E dreptul tau. Palmaresul Stelei nu poate fi vandut, poate fi continuat", a
incheiat Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies