Liga 1

Becali nu mai negociaza cu Armata: "Ramane sigla noua! E mai frumoasa" Anuntul facut de patronul Stelei de la Poarta Alba

Gigi Becali anunta ca nu mai vrea sigla veche, chiar daca Armata e dispusa sa o cedeze pentru o suma de bani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 12:45
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 12:55

Patronul Stelei sustine ca nu a castigat bani din vechea sigla, astfel ca aceasta nu valoreaza banii ceruti de Armata.  

"Stiti ceva? Pe mine nu ma intereseaza o sigla. E un desen, intelegeti?!... si stiti cat valoreaza? Daca este sa vorbim conform logicii, conform dreptatii si conform inteligentei, acel desen valoreaza cat produce. Sigla aceea valoreaza cat produce cand vinzi tricoul sau sortul, sau pixul. Si ea a produs... nimic: cat am vandut tricouri, am pierdut, cat am vandut pixuri, am pierdut. Asadar, o sigla care produce pierderi nu valoreaza, ma intelegeti?", a declarat Becali prin intermediul unui apropiat pentru ziarul Ring.

Becali sustine ca palmaresul ii va ramane, astfel ca nu are niciun motiv sa revina la sigla veche, care va ramane la MApN. Becali isi dorea de mult sa schimbe sigla in steaua bizantina cu opt colturi.

"Trebuie sa intelegeti ca brandul este altceva, iar sigla este altceva. Brandul Steaua este al nostru. Brandul este Steaua. Iar noi nu schimbam numele de Steaua. Pentru ca brandul Steaua reprezinta ce a facut Steaua. Brandul Steaua inseamna palmaresul... Noi am continuat si continuam palmaresul si istoria echipei Steaua. Noi suntem Steaua, intelegeti? Noi nu pierdem brandul, noi pierdem o sigla. Brandul este altceva. Brandul Steaua nu l-am pierdut noi. si ei nu pot lua brandul Steaua pentru ca brandul suntem noi, pentru ca noi facem fotbal cu Steaua. Exista vreo echipa Steaua care mai joaca acum? Noi suntem continuatorii echipei Steaua care a castigat Cupa Campionilor. Deci noi suntem brandul Steaua continuat. Sigla? Faci alta...", a mai spus Becali.

"Numele de Steaua este la Registrul Comertului. Ei au luat o sigla. Si care este problema? De-aia nu o sa vina lumea la meciuri, de-aia nu o sa ma traga pe mine in Liga Campionilor, ca nu am sigla aia? Eu castig bani din Liga Campionilor, eu vand jucatori. Pai, ce, m-a intrebat cineva cand am vandut un jucator: Domne, daca nu are sigla aia, nu mai poti sa-l vinzi? Pe mine ma intereseaza sa iau bani din jucatori si din Liga Campionilor. Nu ma intereseaza pe mine sigla. Dar va spun asa: sigla va ramane asta, Steaua in opt colturi, care este un simbol bizantin, e asa de frumoasa! E sigla asta rotunda cu cruce mijloc", a incheiat patronul Stelei.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies