Liga 1

"Becali nu are probleme cu banii, cum sa-si vanda Palatul si masina?" Stelistii au primit banii inainte de meciul cu Aalborg! 

Aflat in libertate pentru a doua oara in acest an, Gigi Becali si-a achitat datoriile fata de jucatori. el nu a mers pe National Arena la meciul cu Aalborg, dar a vizitat echipa in cantonament. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 09:43
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 09:43

S-a spus ca Becali isi vinde Palatul din cauza problemelor financiare, dar Ionut Lutu sustine ca situatia financiara a patronului Stelei este stabila, chiar daca este inchis. 

"Nea Gigi e acasa in Pipera. I-au dat o permisie, dar nu ne-am intalnit ca nu a trecut pe la palat. Nu cred ca are voie sa plece de acasa. Nu stiu…", a declarat Ionut Lutu in Ring. 

Becali nu isi vinde Palatul si Maybach-ul, iar Lutu anunta ca patronul Stelei nu are probleme financiare. 

"E o inventie. Nu stiu de unde apar toate prostiile astea! Nu vinde nimeni niciun palat. Maybachul e in garaj, nu il vinde nimeni. Cum sa vanda?! Pai nea Gigi a incasat o gramada de bani in ultimul an de cand se afla la inchisoare", a spus Lutu.

De cand a intrat dupa gratii, Becali i-a vandut pe Chiriches, Rusescu, Bourceanu si Pintilii si a incasat bani din grupele Champions League. Anul trecut, Steaua a facut cel mai mare profit de cand e Becali patron, iar majoritatea banilor au intrat in conturile sale. 

"Ia socotiti cati bani a incasat numai din participarea Stelei in Liga Campionilor. Apoi, si din vanzarea de fotbalisti au venit foarte multi bani. Numai pe Chiriches s-au luat aproape 10 milioane de euro", a mai spus "Hagi-Lutu".

Modifică setările cookies