Becali il acuza pe Ilie: "Un nenorocit, mi-a mancat banii de pomana!"

Adrian Ilie Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2009, 09:26
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2009, 09:54

Gigi Becali l-a gasit vinovat pe Adi Ilie pentru transferurile esuatie din ultimii ani de la Steaua, chiar si pentru cele la care nu a participat.

Pepe Moreno si Tiago nu au mai ajuns la Steaua in aceasta vara desi in ambele cazuri ros-albastrii anuntasera mutarile, in cazul lui Pepe chiar si pe site-ul official. Gigi Becali a inceput sa il acuze pe fostul manager sportiv din Ghencea, acum impresar, ca incearca sa-i deturneze pe jucatorii pe care el i-a adus initial in Romania si se le gaseasca angajamente in Rusia.

"Adrian Ilie asta a inceput sa-si dea prea mare importanta si deja ma enerveaza rau de tot ca vrea sa faca rau echipei. Are el relatiile lui, dar e un nenorocit!

L-am adus la Steaua, i-am dat 10.000 de euro pe luna si mi-a mancat banii, fara sa faca nimic, freca menta. Sa-mi zica si mie cineva ce-a facut Ilie la Steaua pentru 10.000 de euro pe luna? Venea la birou si se facea ca munceste. A stat si eu l-am platit degeaba, am crezut ca e om de cuvant, cu caracter. De fapt, e un nenorocit!

llie e prieten cu ala de la CFR, cu Zamfir, vorbesc si fac numai nenorociri impreuna.  Mi l-a adus pe Arthuro ala care n-a facut nimic, deci si-a batut joc de echipa. L-a adus pe figurantul de Dayro Moreno, care isi dadea cu toate nenorocirile pe el, dar fotbal nu stia sa joace. Acum nu vrea sa vina la antrenamente... N-are decat sa stea plecat, ca-l suspendam pe 2-3 ani, de o sa manance de la lume." a tunat Gigi Becali. 

De cealalta parte, Adi Ilie se apara si ii acuza pe stelisti ca nu isi pot asuma ratarea transferurilor. "Steaua da intotdeauna vina pe altcineva cand nu e in stare sa realizeze o achizitie. Eu am vorbit cu Tiago si chiar i-am spus sa revina la Steaua. Am facut acest gest pentru ca m-a rugat Vali Argaseala. Tiago mi-a zis in prima faza ca n-are alta oferta si ca daca Steaua ii va accepta conditiile, atunci va veni.

Nu mai e de acord familia. Sotia, parintii... Oare de ce? Nu cumva pentru modul in care a fost tratat la Steaua?! Sincer, nu cred ca exagereaza cu nimic." s-a aparat Ilie in Gazeta sporturilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!