Becali e fan Florin Andone: "Imi place mult, e atacant adevarat! N-are cum sa joace Alibec in fata lui!" Care e ULTIMA oferta pe care o face Astrei pentru el

Becali il place pe varful de la Cordoba, dar e constient ca nu-l poate aduce in Romania.

Patronul Stelei dezvaluie si care e ultimul pret pe care l-ar plati pentru Alibec: un milion de euro. Si Florin Tanase de al Viitorul are sanse mici sa vina la Steaua in aceasta vara. Becali, Reghe si MM cauta un varf clasic pe care sa-l faca golgeter.

"As vrea sa iau atacant roman. Mie imi place de Iancu, dar ei spun ca nu e de careu. Imi place Tanase, iar ei spun ca nici el nu e de careu. Alibec e singurul atacant roman. E posibil sa fie oferta de doua milioane pentru el. Daca are Astra oferta asta, sa-l dea. Cu un milion poate il dau cei de la Astra, dar nu platesc eu atat. Nu dau un milion decat daca stiu ca iau 4,5,6. Alibec a avut varf de forma anul asta.

E cel mai bun din Romania, joaca, dar stiu eu daca e dispus sa arate in continuare? N-ati vazut ca atunci cand joaca impotriva echipelor mari n-o atingea? Nu intra in calculele mele pentru ca Astra nu-l da cu 1 milion, cat as fi dispus sa dau eu pe el. Mai mult nu! Cum sa-l dea pe Alibec daca au calificari? Mie imi palce de Florin Andone. Forta, viteza, asta trebuie sa aiba un atacant. Alibec e mai tehnic, dar Andone are forta si viteza naucitoare. Nu cred ca Alibec joaca in fata lui Florin Andone. Nu poate fi luat, e greu sa-l iei. Spaniolii stiu mai bine ca mine. E un fotbalist valoros, o sa vedeti!", a spus Becali la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vaccinarea cu AstraZeneca, lăsată la liber de autorități. Oricine se poate prezenta la centru, fără programare, cu o condiție
BRAT
Modifică setările cookies