Becali e ALL-IN in conflictul cu Dragnea: "Mie puscaria mi-a prins bine, am invatat multe lucruri acolo!"

Gigi Becali a sustinut zilele trecute protestele din Piata Victoriei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017, 13:31
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2017, 13:44

Gigi Becali nu are nicio retinere sa il critice dur pe Liviu Dragnea, liderul partidului aflat la guvernare. Patronul Stelei spune ca nu se teme de repercursiuni, chiar daca situatia echipei sale depinde indirect si de clasa politica.

"Ar fi putut Ministerul Apararii sa dea ordin sa pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonata de ministru? Dar ei asteapta ceva de la Dragnea. Sunt cu totii servitorii lui Dragnea."

"Credeti ca Dragnea face ceva? Eu nu am nevoie sa faca el nimic pentru ca nu e el buricul Pamantului si nici Dumnezeul tarii. Dragnea e o piticanie din Teleorman."

"Mie puscaria mi-a prins bine. Ca nici eu nu eram usa de biserica. Acum, pentru mine nu mai conteaza decat dreptatea si adevarul. Eu nu merg sa fac trafic de influenta la Minister, la Georgica, la Vasilica. Niciodata! Doar dreptate si adevar", a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

Citeste si: Becali, analiza dupa primul meci. Alibec, Jakolis, Gnohere au primit DA, Balasa a primit un mare NU! Ce a spus

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!