VIDEO EXCLUSIV Becali, dialog memorabil în direct cu ”Verratti de la FCSB”: ”Dacă nu te luam atunci, nu mai aveai milioane acum”

Gigi Becali a dialogat în direct la Ora Exactă în Sport cu unul dintre jucătorii săi preferați de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 17:00
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 17:03

Patronul celor de la FCSB a povestit, în direct, cum l-a transferat pe Alexandru Bourceanu (36 de ani) în 2011 de la Timișoara lui Marian Iancu.

”Era în stilul lui Verratti”, a fost comparația lui Becali, care l-a amuzat teribil pe Bourceanu, triplu campion al României cu FCSB.

  • Gigi Becali

Becali povestește cum l-a transferat pe ”Verratti de la FCSB: ”Dacă nu te luam atunci, nu mai aveai milioane acum”

Becali: El nu avea nevoie de concurență ca să zbârnâie. Eu am câștigat foarte mulți bani cu el și el trebuie să fie mulțumit că a câștigat cu mine bani. Eu când l-am văzut la Timișoara, nu credea lumea în el. Eu l-am luat, am crezut în el, îmi plăcea agresivitatea lui, a driblat la un moment dat la marginea careului de 16 metri, adică în stilul celui de la PSG, închizătorul italian, cum îl cheamă?

Bourceanu: Verratti! (n.r. - râde)

Becali: Verratti, da! Așa l-am văzut și pe Chiricheș. Pe Alex l-am văzut agresiv, spunea lumea că e mic. Când puneam eu ochii pe câte un jucător... când am pus eu ochii pe fundașul stânga care a jucat la noi. Latovlevici, tot așa, era pe la Bistrița.

Bourcenau: La Bistrița, da, a fost împrumutat la Bistrița.

Becali: Așa, vezi că știu? Sunt unii jucători cu care îmi aduc aminte perfect. Apoi l-am luat pe Pintilii, am făcut perechea că el juca bine cu Pintilii. Era pe la Lihtinul Oltenia, a băgat o alunecare și am zis că vreau un jucător ca el. L-am avut în curte, l-am dat. Și-a făcut și el viața, dacă nu-l luam, nu mai avea milioane Pintilii acum. Și cu Alex la fel. Dacă nu te luam atunci, Alex, vezi că nu aveai milioane acum. Da, pe bune! Sunt jucători valoroși, cum ai fost tu, care rămân plafonați și rămân cu 10.000, 7.000 sau 5.000 pe lună.

Alexandru Bourceanu a ajuns la FCSB în 2011, de la Poli Timișoara, pentru 750.000 de euro, iar trei ani mai târziu pleca în Turcia, la Trabzonspor, club care plătea 1,3 milioane de euro pentru a-l transfera.

Bourceanu s-a întors la FCSB în 2015, sub formă de împrumut și în 2016 din postura de jucăptor liber de contract. În 2017, mijlocașul a plecat în Rusia, la Arsenal Tula.

Modifică setările cookies