Superliga

Becali da afara 2 TITULARI ai Stelei. Radoi i-a adus pentru Liga Campionilor insa patronul ii da afara pe GRATIS

Gigi Becali a anuntat ca renunta la 2 jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 12:39
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 12:46

Gigi Becali a declarat ca ii va da afara pe Tade si Alcenat in aceasta iarna, dupa evolutiile slabe ale celor doi. Daca Tade a mai fost criticat de patron si in trecut, Alcenat este la prima "abatere". Acesta a fost insa criticat de Duckadam, care a declarat ca Radoi a incercat sa ii dea o lectie neincluzandu-l in lotul pentru meciul cu Viitorul, din cauza atitudinii acestuia.

"Daca ma lasa cineva sa iau 7-8 jucatori si 5-6 milioane din cont, o dau gratis. La Steaua e 700.000 luna. Eu ma ingrozesc ca peste un an nu ne calificam iar si trebuie sa dau eu banii aia. Tade si cu Alcenat vor pleca in iarna. Mie nu imi mai trebuie Steaua, daca nu vreti nu mai este Steaua. Uite, na, nu mai este FCSB, de azi e FCB. Gata, renunt la "S", nu mai vreau celebritate, nu imi trebuie Steaua.", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a dezvaluit si cum ii va manageria afacerile de acum inanite:

"I-am vandut un teren lui Mitica, de 400.000 de euro, nu am vrut sa semnez. A semnat un nepot de-al meu, imputernicit. Am avut 6 blocuri, am vrut sa le dau pe 15 milioane, am avut oferta, dar i-am zis omului ia si semneaza tu, ca eu nu mai semnez. Le vindeam si aveam bani la Steaua. Palatul nu e al meu, le-am dat fetelor mele, daca nu mai sunt eu sa aiba o siguranta. Il inchiriaza, 30-40.000 de euro pe luna si gata. Eu am bani prea multi, mare parte din ce am o sa dau la biserici si al spitale. La Steaua tot ce e acum semneaza Argaseala sau Gheorghisor. La Steaua am platit in fiecare an taxe si impozite cat platesc celelalte cluburi de la noi.", a declarat patronul Stelei.

Modifică setările cookies