Gigi Becali Steaua Superliga

Becali anunta noi transferuri la Steaua! Surpriza TOTALA: unde vrea sa aduca jucatori

Becali anunta acum doua saptamani ca Steaua mai cauta doar un fundas central pentru a avea o echipa completa inainte de startul in preliminariile Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2017, 09:56
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2017, 10:00

Patronul n-a gasit nicio varianta care sa-l multumeasca, asa ca Dica s-a vazut doar cu Larie si Balasa ca optiuni pentru centrul defensivei la jocurile oficiale de pana acum.

Becali isi propune sa rezolve in aceasta saptamana problema aparatorului central, dar face si un anunt surpriza. Dezamagit de Ovidiu Popescu, vrea sa transfere doi mijlocasi centrali!

"Nu stiu cand se rezolva problema fundasului central, cred ca zilele astea. Ce este cert e ca avem nevoie si de fundas central si de doi mijlocasi centrali. Cred ca noi nu legam cum trebuie jocul la mijloc, acolo unde se da ora exacta. Pintilii e bun, dar el este distrugator. Pana cand revine Budescu, ne mai trebuie un mijlocas central. Cu parere de rau, Ovidiu Popescu nu e de Steaua! Nu stiu ce se intampla cu el. Imi pare rau, nu mai e ala caruia i-am dublat salariul. El s-a vazut cu 12 mii pe luna si nu mai joaca!", a spus Becali.

Modifică setările cookies