Becali anunta aparitia NOII GALERII A STELEI! Cine le ia locul ultrasilor din cele doua peluze

Becali anunta aparitia NOII GALERII A STELEI! Cine le ia locul ultrasilor din cele doua peluze

Steaua va umple din nou Arena Nationala, e sigur Becali. Patronul Stelei anunta si crearea unei noi galerii.

Becali spune ca mai multi fani vor sa organizeze un nou grup de peluza care sa ia locul Nordului. Becali refuza sa se implice personal in rezolvarea problemei cu suporterii, dar e pregatit sa finanteze galeria.

"Am inteles ca s-a format o galerie noua, din studenti, elevi... Vin si cer bilete, mi-a zis Vali. Sunt cuminti, vor sa sustina echipa. O sa vedeti ca stadionul va fi plin cu Sparta Praga. Avem 3 jucatori care sunt ucigatori. Hamroun, Stanciu si Popa, astia 3 sunt ucigatori, ucid... Aia 3 fac si ca Dinamo sa nu poata fi egala noastra. Aia 3 sunt ucigasi, ucigatori! Dinamo nu poate sa ne stea in cale.

Nu stiu cati oameni vin in galerie, acum se formeaza galeria asa. Eu m-am lecuit. Cine vrea sa ne sustina, sa ne sustina. Treaba lor, nu mai vreau sa ma incurc cu ei. Nu mai vreau incurcatura, stres, nu mai vreau. I-am zis lui MM sa faca ce vrea, dar sa nu ma implice. Nu-mi iau niciun angajament ca nu ai cu cine sa-ti iei! Dau bani pentru coregrafii, pentru materiale, dar numai atat!", a spus Becali la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies