Becali a vrut sa aduca un atacant, Radoi a refuzat! Conditia pusa la intalnirea de la Palat: "Bine, ma, daca vrei tu asa facem"

Becali a vrut sa aduca un atacant, Radoi a refuzat! Conditia pusa la intalnirea de la Palat: "Bine, ma, daca vrei tu asa facem"

Steaua - Viitorul, duminica de la 21:00

Steaua sufera in atac, acolo unde Tade si Tudorie nu reusesc sa rupa plasa. Francezul a fost si criticat de patron, care a vrut sa il dea afara insa Mirel Radoi s-a opus aceste decizii.

Mai mult, Becali ar fi vrut sa il aduca si pe Tucudean inapoi la echipa peste capul lui Radoi, insa acesta a refuzat categoric. De altfel, una dintre conditiile puse de Radoi la sedinta avuta la Palat cu Gigi Becali, dupa ce isi daduse demisia din functia de antrenor al Stelei, a fost ca el sa decida componenta lotului.

 

Un DA si trei de NU

 

Subiectele de disputa au fost Tucudean, Tade, Muniru si Tahar. Becali ar fi dorit sa ii elimine pe ultimii 3 din lot, pentru a echilibra situatia salariala, insa Radoi s-a opus cu vehementa, desi in cele din urma a convenit sa ii faca pe plac patronului cu Tahar, pe care va incerca sa il imprumute la o alta echipa.

Un alt subiect de discutie a fost Tucudean, pe care Becali a vrut sa il readuca la echipa in pauza competitionala de dupa meciul cu Viitorul, cand Liga I intra in pauza datorita meciurilor internationale. Patronul Stelei miza pe o integrare a lui Tucudean in lot in cele 2 saptamani de pauza, insa Radoi nu a vrut sa treaca peste motivul care l-a indepartat pe Tucudean de la Steaua.

Cei doi au avut un conflict la unul dintre antrenamentele Stelei, motiv pentru care fostul varf al lui Dinamo a fost exclus din lot definitiv, desi Steaua inca ii mai plateste salariul, jucatorul fiind imprumutat de la Charlton pana la finele sezonului.

Pentru a-l face sa ramana la Steaua, Becali a fost de acord cu deciziile lui Radoi, preferand sa astepte pana in iarna, atunci cand poate redresa lotul in fereastra de transferuri. "Bine, ma, daca vrei tu asa facem", au fost cuvintele lui Becali, dupa care patronul Stelei a iesit in fata Palatului si a anuntat ca Radoi ramane la echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies