Gigi Becali Steaua Superliga

Becali a renuntat la regula de care NIMENI n-a trecut pana acum! Ce l-a convins Radoi sa faca

Steaua cauta oameni de Liga. Radoi face selectia, iar Becali plateste. Dintre toate numele aparute pe lista de achizitii a campioanei in aceasta vara, numai Teixeira a fost alegerea patronului. In rest, Radoi a fost lasat sa gandeasca structura lotului de unul singur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 16:27
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 16:30

Spre deosebire de alti antrenori, Becali are cu Radoi un raport cu totul special. Mirel n-a adus cu el doar hotararea pe care o avea si ca jucator. "Noi avem alta mentalitate, vrem sa promovam tineri, sa le dam sansa sa arate ca sunt de Steaua si ca merita sa joace aici", a anuntat Radoi inca din prima conferinta de presa de dupa numirea sa. Pariul pe pusti nu e singurul facut de antrenor.

Radoi n-a avut parte de niciun impediment din partea lui Becali nici la transferurile jucatorilor musulmani pentru care a insistat. In aceasta vara, la Steaua au venit Hamroun, Tahar si Muniru, cu totii de religie islamica. Asta nu l-a deranjat deloc pe Becali, care anuntase in trecut ca se opune ideii de a angaja non-crestini.

Numele Stelei a fost implicat in 2008 intr-un scandal national, dupa ce preparatorul fizic Yuksel Yesilova a sustinut ca Becali l-a dat concediat din cauza apartenentei sale la cultul islamic. Turcul, fost colaborator al lui Dorinel Munteanu, a cerut atunci amendarea si depunctarea Stelei, insa totul s-a incheiat cu o decizie de achitare a lui Becali de catre FIFA. Comisia de Etica a clasat cazul din lipsa de dovezi care sa-l incrimineze pe patronul Stelei.

Alcenat, Muniru, Mihalcea, Tahar, Hamroun si Tudorie sunt cele 6 achizitii facute de Steaua in vara.

Modifică setările cookies