Joi 14 Septembrie 2017, 11:58

Becali a mers aseara la jucatorii Stelei: "Le-am adus vin, am ras, am glumit!" FABULOS: cum a comis-o Lutu! :)

Steaua - Plzen, ora 22:00, in direct la ProTV!

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Gigi Becali a mers la echipa inaintea partidei cu Plzen. Patronul Stelei a incercat sa detensioneze relatia dintre Dica si vedetele echipei la un pahar de vin. Patronul Stelei spune ca nu mai sunt probleme acum.

"Am fost aseara la ei, la ora 09.00, ne-am uitat la meciuri impreuna, am baut câte un pahar de vin rosu. Am adus vinul meu de acasa, m-am dus cu damigeana. A fost un circ... I-am spui lui Lutu, ia o damigeana de acolo, din alea de cinci kile, de plastic. Eu aveam acolo, in camera frigorifica, de asta vara, o damigeana exact asa, cu namol, ca luasem de la namol. Lutu a luat o damigeana de acolo, ca erau amestecate si când sa toarne, in loc sa toarne vin, era sa toarne namol. Dupa aia am dat telefon si mi-a adus de acasa. Am baut si eu cu ei, am râs, am glumit, si cu Denis. Relatia s-a detensionat. Le-am spus tinerilor: <Nu va luati dupa Denis. Sa nu care cumva sa va corupa la vreo tigara!> El se mai ascunde, dar n-ai ce sa-i faci, trebuie sa-l acceptam asa. <Nu care cumva sa-mi corupi copiii astia la vreun fum, ca n-au voie>", a povestit Becali.

Becali l-a certat pe Alibec pentru ca si-a luat McLaren de 170.000 de euro, dar si pentru ca fumeaza.

"<Tu ai minte ca sa-ti cumperi masina de 170.000? Ca sa-ti cumperi masina de 170.000 trebuie sa ai doua milioane. Ai?> <N-am.> <Un milion macar ai?> <N-am.> <si cum iti iei masina de 170.000?> <Pai, ca mi-a placut.> <in loc sa ai mintea la fotbal, tu te-ai gandit sa-ti iei masina!>" a mai spus Becali.Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis