Becali are OFERTA de milioane pentru Varela! Suma URIASA ceruta de patronul Stelei! Vrea sa depaseasca recordul lui Chiriches

Gigi Becali a vandut cei mai importanti jucatori in ultima perioada, dar patronul Stelei anunta ca la Varela nu va renunta! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 21:40
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 22:11

Becali a cerut 10 milioane de euro pe Verela, a anuntat patronul Stelei in direct la Sport.ro. Un club din strainatate a vrut sa negocieze un transfer de 4-5 milioane de euro, dar Becali a cerut mai mult decat a obtinut pe Chiriches, 9,5 milioane de euro. 


"Am avut oferta pentru Varela si am cerut 10 milioane de euro. In opinia mea e unul dintre cei mai mari fundasi din Europa, poate sa joace la orice echipa din lume. Mi-au oferit 4-5 milioane, am zis nu. Si gata, asta a fost tot! Nu da nimeni 10 milioane si nu pleaca! S-a zis ca nu stiu fotbal cand am dat 1 milion de euro pe Varela, uite ce face Varela",
a declarat Gigi Becali la Sport.ro. 

Patronul Stelei a anuntat ca vrea sa faca 5 transferuri "tari" pentru sezonul urmator, cand Mirel Radoi va avea ca obiectiv calificarea in Champions League. Citeste aici articolul. 

Modifică setările cookies