Becali a facut lista de transferuri in direct la Sport.ro! Ii face super echipa lui Mirel Radoi! Cine sunt cei 5 jucatori care vin in vara

Gigi Becali a vorbit la Sport.ro despre ce se intampla la Steaua si ce planuri are din vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 21:18
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 21:22

Gigi Becali a facut lista de transferuri pentru la vara. Acesta vrea mai multi jucatori insa la unii nu este hotarat, cum este cazul lui Cernat si Teixeira.

Becali a dezvaluit ca ii vrea neaparat pe Budescu, De Amorim, Alcenat, Tamuz si Veselovsky. Pe langa acestia, Tade este si el dorit la Steaua, insa varful lui CFR a semnat deja cu Hajduk Split.

Ati crezut ca Steaua va mai reveni pe prima pozitie?
Am spus tot timpul pentru ca s-au vehiculat multe, le-am spus tuturor care au intervenit sa il schimb pe Galca, eu nu il schimb. Stiam ca o sa ia si campionatul, ia trei trofee si apoi antreneaza in strainatate. Daca il dadeam afara il distrugeam. Eram sigur ca trecem pe primul loc. Noi ne concuram cu o echipa care nu e valoroasa. Luati meciul direct, noi i-am dominat clar, au dat golul ala, a plecat Zicu de langa Tanase si a dat-o cu latul. Daca era egal acolo eram campioni acum. Nu mai spun ocaziile pe care le-am avut, cu Petrolul si cu Galatiul. A fost un ghinion dar nu putea sa mearga la infinit, eram sigur ca pe Astra nu ii poate bate. Astra are o echipa foarte valoroasa, ma asteptam chiar si cu Petrolul sa scoata in rezultat bun, dar daca il tii pe Marinescu tot meciul pe teren cum sa scoti un egal, ca venea dupa accidentare. Trebuie sa ai jucatori puternici pe teren cu astfel de echipe.

Apropo de Astra, s-a vorbit despre Budescu, De Amorim si Alibec...
Haideti sa va zic. Am vorbit despre Budescu, De Amorim, Alcenat, Tamuz si Teixeira de la Petrolul si Tade de la CFR Cluj. Am vorbit cu Mirel Radoi si el mi-a zis ca daca vreau un jucator de creatie sa il iau pe Cernat, ca e mai bun decat Teixeira. Despre Cernat si Teixiera nu sunt sigur. Pe Budescu si De Amorim vreau sa ii iau, de De Amorim am vorbit cu Narcis de cand era la Astra.

De Bumba nu sunteti interesat, de la Targu Mures?
Pe Bumba puteam sa il iau gratis acum 6 luni. E foarte valoros dar nu e interesant pentru noi.

Pecanha sau Veselovsky?
Pecanha e cel mai mare portar dar nu e in vederile noastre, Veselovsky este. Si ma mai intereseaza un jucator de la Iasi, dar nu va zic, ca sa nu ziceti ca il influnentez inainte de meci.

Exista posibilitatea ca din vara sa fie un cuplu de antrenori Galca - Radoi?
E posibil orice, dar asta hotareste Mirel Radoi, e in functie de ce vrea el. Va fi manager general, el va conduce clubul, nu va fi doar antrenor. Pedrazzini va fi alaturi de el pe banca.

Cu Dan Petrescu cum a fost?
Ma bate la cap Lutu ca vor Mara si cu Bilasco sa vina Dan Petrescu la Steaua. I-am zis lui Lutu ca nu ma intereseaza, nu il schimb pe Galca chiar daca pierd campionatul. E adevarat ca l-am sunat pe Dan si i-am zis, Dane, noi nu putem sa lucram impreuna ca noi ne certam. Bilasco si cu Mara au zis ca el vine gratis, dar nu e cazu, ca ne certam. Dar de ce sa vorbim despre el daca eu am alti pretendenti. De acum incolo la Steaua va fi doar Mirel Radoi, chiar daca va fi presedinte el va pune antrenor. E singurul om din fotbal pe care il ascult mai mult ca oricine. El cunoaste fotbal, am incredere ca spiritual avem o relatie foarte apropiata incat va fi inspirat.

Modifică setările cookies