Becali a ajuns "de rasul" nordicilor! "A facut puscarie si e rasist, sexist si homofob" Ce scriu despre patronul Stelei

Becali a ajuns "de rasul" nordicilor! "A facut puscarie si e rasist, sexist si homofob" Ce scriu despre patronul Stelei

Rosenborg - Steaua, azi la 21:00 pe ProTV

Suedezii de la Fotboll Skanlen ii fac portretul "robot" patronului Stelei, dupa ce echipa a debarcat in Scandinavia pentru returul cu Rosenborg.

Acestia scriu despre problemele lui Becali cu legea, atat inainte de '89 cat si despre incarcerarea sa ce s-a terminat in aprilie acest an, "pentru sechestrarea a trei persoane ce i-au furat masina si pentru mituirea rivalilor lui CFR Cluj, si nu pentru faptul ca este rasist, sexist si homofobic", scriu suedezii.

Sursa citata scrie si despre problemele clubului cu Armata, ce au dus la scandalul anului trecut, cand Steaua a fost trecuta drept "gazde" la un meci pe teren propriu, insa "cireasa de pe tort" este episodul recent in care a fost implicat Gregory Tade. Francezul a fost cumparat pentru jumatate de milion de euro de la CFR iar Becali a declarat ca il da afara dupa meciul cu Rosenborg. "Daca imi da cineva 50.000, refuz, il dau gratis", a spus atunci Becali in presa.

Suedezii scriu despre ultimatumul dat si lui Tahar, dar si despre episodul cu Elton din 2007, trimis in exil dupa doar 7 meciuri jucate la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies