Becali a aflat cand iese de la inchisoare! Cele doua scenarii de ELIBERARE pentru patronul Stelei

Becali a aflat cand iese de la inchisoare! Cele doua scenarii de ELIBERARE pentru patronul Stelei

Becali nu a scapat de condamnarea din Cazul Valiza, dar cu toate astea eliberarea sa este mai aproape decat spera. 

Patronul Stelei primeste vesti bune, dupa refuzul judecatorilor de a sterge sporul de pedeapsa de 6 luni din Cazul Valiza.

Becali ar putea sa ceara cu succes eliberarea in primavara anului viitor, in aprilie sau mai.

Gigi Becali a efectuat pana acum un an si cinci luni din pedeapsa si mai are 25 de luni de efectuat din totalul condamnarii.

"Conform legii, trebuie sa execute, obligatoriu, un minim de jumatate din pedeapsa. In acest moment ar putea solicita eliberarea daca perioada castigata, adica zile libere primite, zile echivalente pentru crearea unor opere de arta sau stiintifice, arest preventiv, adaugata la acea jumatate efectuata inseamna doua treimi din pedeapsa incastata", e parerea unui avocat contactat de Gazeta Sporturilor.

In cazul lui Becali, doua treimi din pedeapsa inseamna 27 de luni.

Becali lucreaza la a doua carte, ceea ce inseamna inca doua luni castigate, plus cele trei saptamani de arest preventiv din Dosarul sechestrarii de persoane il face pe Becali sa spere la eliberarea definitiva din primavara anului viitor.

"Ca sa fii eliberat conditionat nu trebuie sa ai niciun raport, nicio pata. Iar Bceali a avut probleme m,ari in puscarie. A fost sanctionat dupa acea zi libera, cand a stat doar la TV", spune un alt avocat.

Sunt doua scenarii pentru Becali in acest moment. Unul fericit, cu eliberarea in primavara anului viitor si unul mai putin fericit, in care executa toata pedeapsa, pana in 2016, din cauza actelor de indisciplina din spatele gratiilor. 

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies